• Computers-Dutch

Hier volgt een lijst webbrowsers die geschikt zijn om via Flixster te streamen. Klik hier voor informatie over hoe je films naar je computer kunt downloaden.  (nl)

*De meest recente versie van Adobe Flash Player vereist

Windows XP of recenter

--------------------------------------------------------------------------------

Internet Explorer 8 en hoger

Chrome 21 en hoger

Firefox 14 en hoger

Mac OS X v10.5 en hoger

--------------------------------------------------------------------------------

Safari 5.1 en hoger

Firefox 14 en hoger

Warner Bros.

Topic Information
  • Topic #: 15025-2126
  • Date Created: 11/29/2012
  • Last Modified Since: 01/29/2013
  • Viewed: 2062
Help & Support Center Hilfs- & Supportcenter Service d'assistance à la clientèle Hulp & Ondersteuning Tuki- ja asiakaspalvelut Hjelp- og supportsenter Hjälp & Supportcentral Hjælp og Supportcenter Centro Aiuto & Supporto Tecnico Ayuda y Atención al Cliente Ayuda y Atención al Cliente Ajuda e Centro de Suporte ヘルプ