• Smartphones/Tablets

We raden je aan in de Android Play Store te zoeken naar "Flixster Digital Copy". Hier volgt een lijst mobiele Android-apparaten waarop je je gedownloade Flixster-films en -televisieseries kunt bekijken:

Mobiele apparaten (OS -versie 4.0 of hoger)

Android-tablets (OS-versies 4.0 of hoger)

Een eenvoudige software-update volstaat om toegang te verkrijgen tot een groeiende selectie Flixster-films en -televisieseries.

Hier volgt een lijst apparaten waarnaar je je Flixster-inhoud kunt downloaden of streamen. Zoek naar "Flixster" in de App Store.

We raden je aan om in iTunes te zoeken naar "Flixster Digital Copy". Hier volgt een lijst mobiele iOS-apparaten waarop je je gedownloade Flixster-film of –televisieserie kunt bekijken:

iOS-apparaten (iOS-versie 7.0 of hoger)

• iPhone 3GS, 4, 4S of 5

• iPod Touch 3e, 4e, of 5e generatie

• iPad 2, 3, 4 of klein

Warner Bros.

Topic Information
  • Topic #: 15025-2139
  • Date Created: 11/29/2012
  • Last Modified Since: 11/13/2014
  • Viewed: 2929
Help & Support Center Hilfs- & Supportcenter Service d'assistance à la clientèle Hulp & Ondersteuning Tuki- ja asiakaspalvelut Hjelp- og supportsenter Hjälp & Supportcentral Hjælp og Supportcenter Centro Aiuto & Supporto Tecnico Ayuda y Atención al Cliente Ayuda y Atención al Cliente Ajuda e Centro de Suporte ヘルプ